5 Simple Techniques For ثبت شرکتها

استان فارس، شهر شیراز، خیابان همت جنوبی اداره کل ثبت اسناد و املاک فارس

شرکت سهامی عام یکی از انواع شرکت های تجاری get more info است که در آن، سرمایه شرکت به سهام تقسیم می شود و سهام آن ها در بورس اوراق بهادار قابل معامله است.

برای اینکه یک شرکت توسط اداره ثبت شرکت تایید و ثبت شود، باید اجتماع شرکا به لحاظ تعداد تایید شود؛ همانطور که قبل از این اشاره شد، هر شرکت باید حداقل دارای دو عضو باشد، اما سقف و حداکثر برای تعداد شرکا تنظیم نشده است.

این کار باعث می شود که احتمال رد شدن درخواست ثبت شرکت شما در اداره ثبت شرکتها کاهش یابد.

به طور کلی، شرکت‌ها به ۲ نوع تجاری و مدنی تقسیم می‌شوند. شرکت‌های مدنی از اجتماع مالکین متعدد (حقیقی و حقوقی) جهت ادغام سهم الشرکه‌ی نقدی و غیرنقدی افراد به وجود می‌آیند.

از طرفی دیگر دریافت مجوزات لازم در زمینه فعالیت شرکت، دریافت وام برای فعالیت‌های تجاری و استفاده از امتیازات و سایر اعتبارات دولتی از مهمترین مزیت ثبت شرکت در تهران است. 

ویژگی های اختصاصی نام شرکت‌ها که بر اساس نوع شرکت لازم الرعایه است:

با ورود اطلاعات نهایی در این زمینه، سیستم به صورت خودکار تاییدیه پذیرش را از شما خواستار می شود از این رو نیاز است تا متن را به دقت مطالعه نمایید.

برای مثال ثبت شرکت دانش بنیان در تهران به این دسته از شرکت‌ها اعتبار می‌بخشد و مدیران هلدینگ‌ها و سایر شرکت‌های ثبت شده در داخل و خارج از کشور تمایل بیشتری پیدا می‌کنند که با شرکت‌های دانش بنیان قرارداد تجاری منعقد کنند. 

شرکت تعاونی، شرکتی است که بین اشخاص حقیقی برای فعالیت در امور مربوط به تولید و توزیع، در جهت اهداف مندرج در قانون بخش تعاونی، تشکیل می شود.

هر قراري که بین شرکا برخلاف این ترتیب داده شده باشد (حتی اگر به عمد و یا غیر در اساسنامه اصلی ذکر شده باشد) در مقابل اشخاص دیگر، به هیچ وجه قابل ارائه به محکمه قانونی نخواهد بود.

 شرکت‌های تعاونی از حیث موضوع و اهداف فعالیت به دو نوع تعاونی تولید و توزیع و از لحاظ چگونگی تشکیل به دو نوع تعاونی عام و خاص تقسیم می‌شود.

شایان ذکر است که تقاضای ثبت شرکت می‌بایست حداکثر تا شش ماه پس از ثبت اظهارنامه در مرجع ثبت شرکت‌ها، ثبت شود.

✴️ قابل توجه است که عبارت نوع شرکت (شامل موارد گفته شده در بالا و مواردی که در ادامه بیان خواهد شد) باید قبل از نام شرکت و یا بعد از آن، بدون فاصله با نام شرکت و در بعضی موارد به علاوه نام شرکا قید گردد.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “5 Simple Techniques For ثبت شرکتها”

Leave a Reply

Gravatar